Κόντεψαν να πνιγούν  – Σωτήρια η παρέμβαση αστυνομικού εκτός υπηρεσίας που βούτηξε να βγάλει από τη θάλασσα τις δύο γυναίκες

Κόντεψαν να πνιγούν  – Σωτήρια η παρέμβαση αστυνομικού εκτός υπηρεσίας που βούτηξε να βγάλει από τη θάλασσα τις δύο γυναίκες

Δύο γυναίκες, οι οποίες αντιμετώπιζαν άμεσο κίνδυνο πνιγμού, στη θαλάσσια περιοχή της Αγίας Νάπας, διασώθηκαν χάρη στην άμεση επέμβαση μέλους της Αστυνομίας.

Το περιστατικό συνέβη χθες, γύρω στις 7 το απόγευμα, σε παραλία της Αγίας Νάπας. Ενώ η θάλασσα, ήταν ταραγμένη, δύο γυναίκες, ηλικίας 59 και 22 ετών, οι οποίες βρίσκονταν εντός της θάλασσας, περίπου 50 μέτρα από την παραλία, ακούστηκαν να καλούν σε βοήθεια.

Άμεσα, μέλος της Αστυνομίας, ο οποίος βρισκόταν εκτός καθήκοντος, με την οικογένειά του στην παραλία, καθώς και πολίτης, προσέτρεξαν για να βοηθήσουν της δύο γυναίκες. Αφού κολύμπησαν προς το μέρος τους, κατάφεραν να τις μεταφέρουν με ασφάλεια στη στεριά.

Η μια εκ των δύο γυναικών, μεταφέρθηκε εκτός της θάλασσας αναίσθητη. Το μέλος της Αστυνομίας, της παρείχε άμεσα τις πρώτες βοήθειες, με αποτέλεσμα να επανακτήσει τις αισθήσεις της.

Ακολούθως, οι δύο γυναίκες μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο, στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, όπου αφού εξετάστηκαν από το ιατρικό προσωπικό, η 22χρονη έλαβε εξιτήριο, ενώ η 59χρονη κρατήθηκε για νοσηλεία για προληπτικούς λόγους.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:


 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 Προτάσσει τα ΜΟΕ η Αθήνα για την επανέναρξη των συνομιλιών - Είδε Γεραπετρίτη η Ολγκίν

Προτάσσει τα ΜΟΕ η Αθήνα για την επανέναρξη των συνομιλιών - Είδε Γεραπετρίτη η Ολγκίν

Συνεχίζει το σαφάρι επαφών στις εγγυήτριες χώρες η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν, ενόψει της επόμενης πενταμερούς διάσκεψης, στη Νέα Υόρκη, που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Ιούλιο. Μετά την Κωνσταντινούπολη και τη συνάντηση που είχε με τον Τούρκο ΥΠΕΞ, η κα. Ολγκίν, είχε την Πέμπτη συνάντηση στην Αθήνα, με τον Έλληνα ΥΠΕΞ, Γιώργο Γεραπετρίτη. Κατά τη συνάντηση, η Αθήνα, έστειλε το μήνυμα πως η οικοδόμηση εμπιστοσύνης συνιστά απαραίτητη συνθήκη για την επανεκκίνηση των συνομιλιών στη βάση του συμφωνημένου πλαισίου, υπό την αιγίδα του ΟΗΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE